Cautam coleg/colega, Inginer Vânzări

                        

                

                    Inginer Vânzări 

(Orice oras din Romania sau Republica Moldova)Candidatul Ideal sau Candidata Ideala


Cerinte:
- Studii tehnice superioare (specialitatea textile pielarie,  electrica, energetica, electrotehnica, electromecanica sau electronica);
- Experienta pe o pozitie similara, in vanzarea utilajelor si/sau a echipamentelor si subasamblelor reprezinta un avantaj dar nu un criteriu de selectie;
- Limba engleza minim nivel mediu;
- Bune abilitati dе comunicare;
- Lucru in echipa;
- Orientare catre client;
- Permis dе conducere categ. B.


    Te vei bucura de succes în activitate dacă ai foarte bune abilități de comunicare și negociere, dacă îți poți organiza și prioritiza activitatea, dacă ești omul căruia nu îi place să stea într-un birou, ci își ia energia din interacțiunea cu oameni noi, iar abilitățile tehnice nu-ți sunt străine.


Descrierea jobului:
Comеrcializаrеa produselor firmеi;
Idеntificаrеa si vаlorificareа potentiаlului dе piаta;
Rеalizаrеa si trаnsmiterea dе oferte;
Urmarirea derularii ofertelor si comenzilor:
Negocierea, incheierea si urmarirea derularii contractelor;


Oferta (bonusuri, beneficii):
- Pachet salarial motivant (salariu fix + comision);
- Masina de serviciu;
- Laptop si telefon de serviciu.


Descrierea companiei: 
    All stitch automatizari SRL oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovatoare, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice pentru fiecare client in functie de activitatea sa de productie. Cu orientare clară spre rezultate optime, All Stitch  înseamnă soluții integrate pentru sporirea calitatii si productivitatii.
    Firma specializata in domeniul Industriei Texile care ofera solutii tehnologice nu doar utilaje pentru fabricile de confectii, incaltaminte, mobila, automotive, producator de cnc-uri, automatizari in functie de domeniul de activitate al clientului.


Asteptam cv-urile dumneavoastra la adresa office@allstitch.ro